Alus, kvasa un iesala dzēriena biedrība Alus brālība
un Baltic Beer Star sadarbībā ar LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultāti aicina:
Pieteikties uz LLU Mūžizglītības centra organizētajiem kursiem-
"Raudzēti dzērieni – alus, kvass, alus dzērieni, alus destilāts"
Kursu laikā varēsiet papildināt zināšanas ne tikai par alus darīšanu, bet arī par kvasa un alus dzērienu gatavošanu un jaunākajām tendencēm. Tiks apskatīti jautājumi par destilātiem, tai skaitā par alus.
Norises laiks: 2018. gada 26.,27. februāris un 27., 28. marts
Atgādinām Alusbrālības biedriem, ka mūsu biedrība arī ir LAD klients!
http://www.mc.llu.lv/…/compon…/k2/item/159-raudzeti-dzerieni
"Videi draudzīgu tehnoloģiju apguve pārtikas ražošanas uzņēmumos"
Kursu laikā varēsiet papildināt zināšanas par progresīvas (jaunas) prakses un zinātnes atziņu pielietojamību energoresursu un apkārtējai videi draudzigu tehnoloģiju apguvē pārtikas ražošanas uzņēmumos, t.sk videi draudzīgu iepakojamo materiālu pielietošana.
Norises laiks - 2018.gada 8., 9., 15. un 16.marts.
http://www.mc.llu.lv/index.php/component/k2/item/162-videi-draudzigi-iepakojumi
"Alus ražošanas tehnoloģija"
Norises laiks: 2018. gada 22., 23. februāris un 23. marts. (kopā 24 stundas)
Mācību dalībnieks var būt juridiska vai fiziska persona (LAD klients), kas iesaistīta lauksaimniecības, pārtikas (izņemot zivsaimniecības produktus) ražošanas vai mežsaimniecības nozarēs, kā arī lauksaimniecības vai meža zemes īpašnieks vai tiesiskais vadītājs.
Atgādinām Alusbrālības biedriem, ka mūsu biedrība arī ir LAD klients!
http://www.mc.llu.lv/index.php/component/k2/item/161-alus-razosanas-tehnologija
2017.gada 7.decembrī organizēja apmācības
Sensoru metožu lomu alus kvalitātes novērtējumā
paldies
LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultātei un īpaši
profesorei D.Kārkliņai
un
docentei E.Straumītei
Raudzēti dzērieni – alus, kvass, alus dzērieni, alus destilāts